ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΑΙΘΕΡΙΟ
6,00 €
Το αιθέριο έλαιο πατσουλί, που προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Pogostemon cablin, είναι γνωστό για το πλούσιο, γήινο και ξυλώδες άρωμά του. Η απόσταξη ατμού των φύλλων δημιουργεί ένα έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία και την αρωματοθεραπεία, προσφέροντας χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Εκτός από τη χρήση του σε αρώματα, το πατσουλί είναι επίσης πολύτιμο για τη φροντίδα του δέρματος λόγω των αντιφλεγμονωδών και αντιβακτηριακών του χαρακτηριστικών, κάνοντάς το ιδανικό για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων και την ενίσχυση της πνευματικής ευεξίας.
Το αιθέριο έλαιο πατσουλί προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Pogostemon cablin, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Lamiaceae. Το φυτό αυτό είναι γνωστό για την έντονη και χαρακτηριστική του μυρωδιά, που συχνά περιγράφεται ως γήινη, ξυλώδης και πικάντικη. Το έλαιο παράγεται με απόσταξη ατμού των φύλλων, και η διαδικασία αυτή βοηθά να αναδειχθούν οι μοναδικές του αρωματικές ιδιότητες. Το πατσουλί είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών λόγω της μακράς διάρκειας του αρώματός του και της ικανότητάς του να συνδυάζεται με άλλες αρωματικές νότες.
Η χρήση του αιθέριου ελαίου πατσουλί επεκτείνεται πέρα από την αρωματοποιία, καθώς το έλαιο διαθέτει και ποικιλία από θεραπευτικές ιδιότητες. Στην αρωματοθεραπεία, θεωρείται ότι το πατσουλί έχει καταπραϋντικές και χαλαρωτικές επιδράσεις, βοηθώντας στη μείωση του άγχους και της έντασης. Επίσης, το έλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, κάνοντάς το χρήσιμο για τη φροντίδα του δέρματος, ιδίως για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων όπως ακμή και ερεθισμούς.
Σε συνδυασμό με τη χρήση του σε αρώματα και καλλυντικά, το πατσουλί χρησιμοποιείται επίσης σε παραδοσιακές θεραπείες και τελετές. Στις παραδόσεις πολλών πολιτισμών, το πατσουλί θεωρείται ότι προάγει την πνευματική ισορροπία και την εσωτερική γαλήνη. Η έντονη και γήινη μυρωδιά του συχνά συνδέεται με την αίσθηση της σύνδεσης με τη φύση και την πνευματικότητα.
Τέλος, το αιθέριο έλαιο πατσουλί είναι ευρέως διαθέσιμο και σε μορφή αιθέριου ελαίου για χρήση στην αρωματοθεραπεία και τη μαγειρική. Η πολυδιάστατη φύση του, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές του ιδιότητες, το καθιστά μια πολύτιμη επιλογή για όποιον αναζητά έναν ισχυρό και μοναδικό σύντροφο στην αρωματοθεραπεία και την περιποίηση της επιδερμίδας.
| Συσκευασία: | 10ml |
|---|
Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€
Για άνω των 50€ παραγγελία, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Αντικαταβολή
Κάνετε την παραγγελία και πληρώνετε την εταιρία courier στην πόρτα σας.
Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση +1.5€ στις παραγγελίες σας.
Πληρωμή στο κατάστημα
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας στην εταιρία μας, στην οδό Εδέσσης 9 στο κέντρο Θεσσαλονίκης, Ελλάδα. (Απαραίτητη είναι η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας στο 2310 513 094).
Δυνατότητες πληρωμών μέσω:
Πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.
Ασφάλεια:
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Τραπεζική Κατάθεση
Παρακαλούμε για την εξόφληση της παραγγελίας σας με απευθείας τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ
ALPHA BANK GR8401408460846002002009043
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε κατάθεση στείλτε μας αντίγραφο του καταθετηρίου με e-mail (info@avramoglou.gr).
Σχετικά προϊόντα
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟ
Ο βασιλικός αιθέριος έλαιος, που προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Ocimum basilicum, είναι γνωστός για την ευχάριστη, πικάντικη και…
ΒΙΟΛΕΤΑ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο βιολέτας, που εξάγεται από τα αρωματικά άνθη της βιολέτας (Viola odorata), χαρακτηρίζεται από την μοναδική του γλυκιά…
ΓΙΑΣΕΜΙ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο γιασεμί, που εξάγεται από τα άνθη του φυτού Jasminum sambac ή Jasminum grandiflorum, διακρίνεται για τη γλυκιά…
ΔΑΦΝΗ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο δάφνης, που προέρχεται από το δέντρο Laurus nobilis, διαθέτει έντονο και πολυδιάστατο άρωμα με γλυκές, πικάντικες και…
ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου, που προέρχεται από τα φύλλα του αειθαλούς φυτού Rosmarinus officinalis, είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και…
ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου είναι γνωστό για τις ισχυρές αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, καθιστώντας το δημοφιλές σε θεραπείες…
ΚΑΜΦΟΡΑ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο καμφοράς προέρχεται από το δέντρο καμφοράς και είναι γνωστό για την έντονη, φρέσκια μυρωδιά του που θυμίζει…
ΚΕΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο κέδρου, με το πλούσιο και γήινο άρωμά του, συνδυάζει νότες ξύλου και καπνού για να προσφέρει μια…
