Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση,με καταγωγή από την ΠΟΛΗ, που εμπορευόμαστε μπαχαρικά και βότανα, για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η αγάπη του κ. Θόδωρου Αβράμογλου , για τα μπαχαρικά τον οδήγησε το 1972 στην ίδρυση της εταιρίας Αβράμογλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η εταιρία κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των πελατών της σαν μια αξιόπιστη εταιρία εμπορίας μπαχαρικών και βοτάνων στη Θεσσαλονίκη.Μετέπειτα με την συμβολή του υιού του, ΒΑΣΙΛΗ ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ η εταιρία μας αναβαθμίστηκε και πλέον έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία Αβράμογλου στα πλαίσια της αναβάθμισης της γκάμας των προϊόντων της αλλά και του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας της προχώρησε αρχικά στη προσθήκη νέων προϊόντων όπως συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες κ.α αλλά και στην δημιουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος (www.avramoglou.gr) για να εξυπηρετεί το αγαπητό πελατολόγιο της, συνεχώς και όλο το 24ώρο.

Η ευελιξία της εμπορικής της πολιτικής σε συνδυασμό με τα νέα προϊόντα τα οποία εισήγαγε στην Ελληνική αγορά έδωσαν μια νέα δυναμική στην εταιρία η οποία συνεχώς αναπτύσσεται σε περισσότερους τομείς οι οποίοι σχετίζονται με φυσικά βιολογικά προϊόντα.

Προϊόντα τα οποία βοηθούν σε κάθε λογής πάθηση και προσφέρουν μακροζωία.

Στην εταιρία Αβράμογλου δεν εμπορευόμαστε μόνο προϊόντα, αλλά σας συμβουλεύουμαι με την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο βοτάνων,για προιόντα που βοηθούν στην καλή υγεία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι εκπρόσωποι μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.