ΜΑΝΟΛΙΑ ΑΙΘΕΡΙΟ
6,00 €
Το αιθέριο έλαιο μανόλιας εξάγεται από τα άνθη του δέντρου μανόλιας και χαρακτηρίζεται από ένα πλούσιο και πολυδιάστατο άρωμα, συνδυάζοντας γλυκές, λουλουδάτες και ελαφρώς ξυλώδεις νότες. Στην αρωματοθεραπεία, το έλαιο αυτό χρησιμοποιείται για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες, προάγοντας την ηρεμία και τη μείωση του άγχους. Ενσωματωμένο σε καλλυντικά προϊόντα, συμβάλλει στην ενυδάτωση και την ανακούφιση ερεθισμένων δερμάτων, χάρη στις πιθανές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες. Για ασφαλή χρήση, είναι σημαντικό να γίνεται δοκιμή σε μικρή επιφάνεια δέρματος και να αποφεύγεται η υπερβολική χρήση.
Το αιθέριο έλαιο μανόλιας προέρχεται από τα άνθη της μανόλιας, ενός δέντρου που ανήκει στην οικογένεια Magnoliaceae. Οι μανόλιες είναι γνωστές για την εντυπωσιακή τους ομορφιά και το έντονο άρωμα τους. Το αιθέριο έλαιο που εξάγεται από τα άνθη της έχει πλούσια και σύνθετη αρωματική σύνθεση, που συνδυάζει γλυκές, λουλουδάτες και ελαφρώς ξυλώδεις νότες. Το άρωμα του είναι βαθύ και πολυδιάστατο, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.
Στην αρωματοθεραπεία, το αιθέριο έλαιο μανόλιας χρησιμοποιείται για τις χαλαρωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Ενδέχεται να συμβάλλει στη μείωση του άγχους και της έντασης, προάγοντας μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας. Η αρωματική του ένταση το καθιστά ιδανικό για χρήση σε χώρους όπου χρειάζεται να δημιουργηθεί μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα, όπως σε σπα ή χώρους χαλάρωσης.
Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο μανόλιας έχει πιθανές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που το καθιστούν χρήσιμο και για την περιποίηση της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά προϊόντα ή έλαια μασάζ για να προσφέρει ανακούφιση σε ερεθισμένα δέρματα και να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας. Η ενυδατική του δράση το καθιστά επίσης πολύτιμο συστατικό σε προϊόντα ενυδάτωσης.
Ωστόσο, όπως με όλα τα αιθέρια έλαια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται με προσοχή και να γίνεται διάκριση της ποιότητας του προϊόντος. Συνιστάται πάντα να κάνετε μια δοκιμή σε μικρή επιφάνεια του δέρματος για να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί ερεθισμούς. Επίσης, η χρήση του σε μικρές δόσεις και η αποφυγή υπερβολικής έκθεσης είναι καλές πρακτικές για την ασφαλή χρήση του.
| Συσκευασία: | 10ml |
|---|
Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€
Για άνω των 50€ παραγγελία, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Αντικαταβολή
Κάνετε την παραγγελία και πληρώνετε την εταιρία courier στην πόρτα σας.
Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση +1.5€ στις παραγγελίες σας.
Πληρωμή στο κατάστημα
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας στην εταιρία μας, στην οδό Εδέσσης 9 στο κέντρο Θεσσαλονίκης, Ελλάδα. (Απαραίτητη είναι η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας στο 2310 513 094).
Δυνατότητες πληρωμών μέσω:
Πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.
Ασφάλεια:
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Τραπεζική Κατάθεση
Παρακαλούμε για την εξόφληση της παραγγελίας σας με απευθείας τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ
ALPHA BANK GR8401408460846002002009043
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε κατάθεση στείλτε μας αντίγραφο του καταθετηρίου με e-mail (info@avramoglou.gr).
Σχετικά προϊόντα
ΑΡΚΕΥΘΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο αρκεύθου, που εξάγεται από τους καρπούς του φυτού Juniperus communis, είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αποτοξινωτικές…
ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΙΘΕΡΙΟ
Ο Αχιλλέας (Achillea millefolium), γνωστός και ως χιλιόφυλλο, είναι ένα φυτό με μακρά ιστορία στη θεραπευτική χρήση, που χρονολογείται από…
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟ
Ο βασιλικός αιθέριος έλαιος, που προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Ocimum basilicum, είναι γνωστός για την ευχάριστη, πικάντικη και…
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο γαρίφαλου, που προέρχεται από τα αποξηραμένα μπουμπούκια του φυτού Syzygium aromaticum, είναι γνωστό για την ισχυρή και…
ΓΙΑΣΕΜΙ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο γιασεμί, που εξάγεται από τα άνθη του φυτού Jasminum sambac ή Jasminum grandiflorum, διακρίνεται για τη γλυκιά…
ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου, που προέρχεται από τα φύλλα του αειθαλούς φυτού Rosmarinus officinalis, είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και…
ΔΥΟΣΜΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο δυόσμου, που εξάγεται από τα φύλλα του Mentha piperita, διακρίνεται για την έντονη δροσερή και αναζωογονητική του…
ΛΑΙΜ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΑΙΘΕΡΙΟ
Το αιθέριο έλαιο λάιμ μασχολέμονου συνδυάζει την αναζωογονητική φρεσκάδα του λάιμ με τις ζεστές, ξυλώδεις νότες του μασχολέμονου, δημιουργώντας ένα…
