Μενού

Τρόποι Πληρωμής

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€

Για άνω των 50€ παραγγελία, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αντικαταβολή

Κάνετε την παραγγελία και πληρώνετε την εταιρία courier στην πόρτα σας.

Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση +2€ στις παραγγελίες σας.

Πληρωμή στο κατάστημα

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας στην εταιρία μας, στην οδό Εδέσσης 9 στο κέντρο Θεσσαλονίκης, Ελλάδα. (Απαραίτητη είναι η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας στο 2310 513 094).

Δυνατότητες πληρωμών μέσω:

Πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Ασφάλεια:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζική Κατάθεση

Παρακαλούμε για την εξόφληση της παραγγελίας σας με απευθείας τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ

ALPHA BANK GR8401408460846002002009043

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε κατάθεση στείλτε μας αντίγραφο του καταθετηρίου με e-mail (info@avramoglou.gr).