Μενού

Μπαχαρικά

Το μπέικιν πάουντερ (baking powder) ή αλλιώς η τεχνητή μαγιά είναι μια εξελιγμένη εκδοχή της μαγειρικής σόδας, καθώς περιέχει και το οξύ που χρειάζεται για...
Σε Απόθεμα
1.00

Καυτερή, κόκκινη πιπεριά, αποξηραμένη και κομμένη σε μικρά δαχτυλίδια! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην μαγειρική σας, σε cocktail αλλά και ως ντεκόρ για...
Σε Απόθεμα
4.00

Κόκκινη πιπεριά, αποξηραμένη και κομμένη σε ίνες! Χρησιμοποιήστε την στα φαγητά σας , στα cocktail αλλά και ως ντεκόρ στα πιάτα σας !
Σε Απόθεμα
4.00












Γαρύφαλλο καρφάκι, ιδανικό για τα γλυκά σας, τη μαγειρική σας, ακόμα και για διακοσμητικό χώρου !
Σε Απόθεμα
1.00

Γαρύφαλλο σε σκόνη , ιδανικό για τα γλυκά σας και τη μαγειρική σας με μοναδικό άρωμα και γεύση !
Σε Απόθεμα
1.00







Η κανέλα χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγειρική ως καρύκευμα και αρωματικό υλικό. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή της σοκολάτας, όπως και σε πολλές συνταγές...
Σε Απόθεμα
2.00

Η κανέλα χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγειρική ως καρύκευμα και αρωματικό υλικό. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή της σοκολάτας, όπως και σε πολλές συνταγές...
Σε Απόθεμα
2.00

Οι λοβοί του μαύρου κύμινου χρησιμοποιούνται ως καρύκευμα , με παρόμοιο τρόπο όπως και οι λοβοί του πράσινου κάρδαμου, αλλά έχουν διαφορετική γεύση. Σε...
1.00

Το κάρδαμο έχει μια ισχυρή, μοναδική γεύση, με έντονα αρωματικό, ρητινώδες άρωμα. Στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται κυρίως στα τσουρέκια, τις βασιλόπιτες και στα...
Σε Απόθεμα
1.00

Το κάρδαμο έχει μια ισχυρή, μοναδική γεύση, με έντονα αρωματικό, ρητινώδες άρωμα. Στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται κυρίως στα τσουρέκια, τις βασιλόπιτες και στα...
Σε Απόθεμα
1.00

Το κάρυ είναι ένα μείγμα μπαχαρικών με πολύ διαφορετική σύνθεση και έντονο κίτρινο χρώμα, βασιζόμενο στην κουζίνα της Νότιας Ασίας. Ταιριάζει ιδιαίτερα στο...
Σε Απόθεμα
1.00



Η κιτρινόριζα - κουρκουμάς χρησιμοποιείται ευρέως ως καρύκευμα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας και Μέσης Ανατολής. Πολλά πιάτα στην Περσική κουζίνα,...
Σε Απόθεμα
1.00







Για την ελληνική κουζίνα, το μαχλέπι είναι βασικό συστατικό για τα τσουρέκια, τις βασιλόπιτες και τα κουλουράκια. Χρησιμοποιείται σε πολύ μικρή ποσότητα για...
Σε Απόθεμα
1.00

Για την ελληνική κουζίνα, το μαχλέπι είναι βασικό συστατικό για τα τσουρέκια, τις βασιλόπιτες και τα κουλουράκια. Χρησιμοποιείται σε πολύ μικρή ποσότητα για...
Σε Απόθεμα
1.00






Υπάρχουν δύο είδη μπούκοβου, το γλυκό και το καυτερό. Το κάθε είδος προκύπτει από την αντίστοιχη ποικιλία κόκκινης πιπεριάς που χρησιμοποιείται στην...
Σε Απόθεμα
1.00

Υπάρχουν δύο είδη μπούκοβου, το γλυκό και το καυτερό. Το κάθε είδος προκύπτει από την αντίστοιχη ποικιλία κόκκινης πιπεριάς που χρησιμοποιείται στην...
Σε Απόθεμα
1.00